PUNK FORUM » FAQ
» Statystyki
» Grupy
» Użytkownicy
» Szukaj
» Zaloguj
» Rejestracja

Poprzedni temat :: Następny temat
Traumy jak sobie poradzić
Autor Wiadomość
zox

Wysłany: Dzisiaj 9:13   Traumy jak sobie poradzić

Jak w temacie, czy Ĺźycie po traumach Waszym zdaniem ma sens?

orgg

Jeszcze ok 4 lata temu pukałem od spodu dna większości z was. By ktoś podał rękę.. I zamiast zadawać sobie takie pytania i tak samo obcym ludziom w świecie wirtualnym, zrobiłem cholernie dużo, by realnie życie zmienić. A ludzie niestety wolą miesiącami płakać, użalać się itp. Skąd wiem? Bo niestety ostatnie lata mi to pokazały. Oczywiście są też ludzie po koszmarnych przejściach. Ale mam wrażenie, że oni włąsnie są bardzo cichymi osobnikami. Zawsze wszystko siedzi w naszej głowie. Nasza podświadomość, to osobisty GPS. Jak wprowadzisz błędne dane, to zawiezie Cie na bezdroża. A postaraj sie wprowadzić odpowiednie współrzędne! Optymistyczne myśli, wiarę nadzieje, pozytywną ocenę włąsnej osoby. I zobaczysz, że ten GPS podświadomości poprowadzi Cię tam, gdzie docelowo chcesz trafić 😉 Do miejsca, gdzie poczujesz spokój, radość i nawet mimo chwilowych burz. poczekasz spokojnie za słońcem 👍
Nie bój się kontaktu z psychiatrą albo psychologiem https://www.psychiatrzy.warszawa.pl/ Daję od siebie namiar na dobre centrum psychoterapii.

Odpowiedz do tematu