Jeszcze ok 4 lata temu pukaĹem od spodu dna wiÄkszoĹci z was. By ktoĹ podaĹ rÄkÄ.. I zamiast zadawaÄ sobie takie pytania i tak samo obcym ludziom w Ĺwiecie wirtualnym, zrobiĹem cholernie duĹźo, by realnie Ĺźycie zmieniÄ. A ludzie niestety wolÄ miesiÄ cami pĹakaÄ, uĹźalaÄ siÄ itp. SkÄ d wiem? Bo niestety ostatnie lata mi to pokazaĹy. OczywiĹcie sÄ teĹź ludzie po koszmarnych przejĹciach. Ale mam wraĹźenie, Ĺźe oni wĹÄ snie sÄ bardzo cichymi osobnikami. Zawsze wszystko siedzi w naszej gĹowie. Nasza podĹwiadomoĹÄ, to osobisty GPS. Jak wprowadzisz bĹÄdne dane, to zawiezie Cie na bezdroĹźa. A postaraj sie wprowadziÄ odpowiednie wspĂłĹrzÄdne! Optymistyczne myĹli, wiarÄ nadzieje, pozytywnÄ ocenÄ wĹÄ snej osoby. I zobaczysz, Ĺźe ten GPS podĹwiadomoĹci poprowadzi CiÄ tam, gdzie docelowo chcesz trafiÄ đ Do miejsca, gdzie poczujesz spokĂłj, radoĹÄ i nawet mimo chwilowych burz. poczekasz spokojnie za sĹoĹcem đ
Nie bĂłj siÄ kontaktu z psychiatrÄ albo psychologiem https://www.psychiatrzy.warszawa.pl/ DajÄ od siebie namiar na dobre centrum psychoterapii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum