widzisz chuju, tak się składa, że jak miałam ochotę to postawiłam i żeby ci to mendo udowodnić za pare dni skombinuje zdjęcia. ale ty jestes cipa, która boi się na koncercie w ryj dostać i lansuje się fotką z zadraśnięciem na łbie.
Bluzgi w ustach dzieci są takie pocieszne
Dam ci dobrą radę od serca - mniej treningów twardzielko, bo się mentalnie robi z ciebie typowy babochłop.
Nie wiem co ma rozjebany łeb na skutek jebnięcia o scenę z moim strachem o dostanie w ryja na koncercie. Nienawiść odbiera ci rozum, twardzielko.
Co do koncertów - to jeśli któryś z twoich groźnych kolegów z treningowej maty, którymi tu się wozisz, będzie chciał sprzedać mi lampę - to jestem zwyczajowo na prawie każdym koncercie w trójmieście i co lepszym wyjazdowym.
przepraszam za bluzgi - serio.
natomiast nie była moja odezwa przypadkowa, nie życzę sobie nazywania mnie 'pizdeczką' ani porównywania do kogokolwiek.
kolegami się nie wożę, a i oni nie biją starszych i bezbronnych (i żadnych mat u nas nie ma)
twardzielką jestem tylko wtedy kiedy muszę (kiedy wymaga tego sytuacja), a babochłopem - nigdy.
myślę, że napinka z mojej strony zakończona.
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
kolegami się nie wożę, a i oni nie biją starszych i bezbronnych (i żadnych mat u nas nie ma)
i pewnie robia z toba sparingi
_________________ Co ja mam zrobic? nie lubie ludzi wiem o co chodzi nie lubie godzic sie na cos co mi nie podchodzi.Nie lubie nudzic mam w dupie i mnie nie obchodzi co mowia ludzie o mojej dupie i o lodzi ...kiedy mowie A barany mowia ...
nazik moze sobie tu wklejac zdjecia swojej siory, to ja sie przylansuje mym nowym-starym (troche czasu przelezal na renowacji wzmacniacza) nabytkiem i opowiem jego historie. Oto i on:
klasyczny boombox sharpa, wyprodukowany w 85, dwa odłączane głośniki (o ile dobrze czytam 12 W), dwie kasety, dwa wyjscia na mikrofon, radio, 5 poziomowy eqalizer, 75 cm, długości i 30 wysokości. Jednak najciekawsza niespodzianka kryje sie tutaj:
otóż po jego wciśnięciu naszym oczom ukazuje się takie oto cuś:
:D:D Przyjrzyjmy sie blizej:
Tak! jest to mniej lub bardziej skomplikowany... keybord! ma wbudowany mini - automat perkusyjny (do wyboru 4 rodzaje bicia: waltz, rock, swing, beguine) wraz z regulacją tempa, 3 tonacje, dwie oktawy, regulacje pitch'a (cokolwiek to jest - w trakacie grania i ruszania tym suwakiem radio wydaje dzwięki rodem z kosmosu) oraz mase innych przycisków które służą chyba do zapisywania tego co sie gra w pamięci keybordu - niestety nie mam pojecia jak to sie robi.
Podejrzewam że to jedyny sprzęt tego typu w naszym pięknym kraju (tak, wożę sie jak chuj )
od Dzis więc zaczynam naukę gry na tym cacku, a może nawet użyje go w moim najnowszym projekcie muzycznym
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
wawrzon to teraz bylo w sobote, nie? w ogole fajne stroje MS pisal o tej imprezie, ale koniec koncow obalalismy flache z blekitem na wojnowskim zadupiu
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
ale wybeiraj tylko kapele grające na modłe nowojorską (te zdjęcia pochodza z gigu ONESTA) albo czysto penerski beatdown. jest tez promil szans ze takie zjawisko to tlyko w Poznaniu
foty sa z h-c.pl, ja nei chodze zazwyczja na teog typu gigi (chyba że dana kapela gra naprawde fajny old school hc, ale generalnei te nowejorki, boston stajl czy inne podróby starego hc mało mnie kręcą).
Ty Rysiu skorzystaj z faktu że Wrocław to miasto giganta penera-polo - SELF RESPECT. mysle ze na ich koncertach znjadziesz dobry material pogladowy;)
_________________ Kill your fucking idols
Just smash them on the wall
Don't buy their senseless records
Don't be their fuckin' toy
Wawrzon rewelacyjne przebieranki!!! ach jak ja lubię się przebierać, taka zabawa to ja rozumiem
Ryszard
Wysłany: Wto 27 Sty, 2009
jak będą grać to pojde i powrzucam zdjęcia
_________________ nie umiemy się bawić w dyskotece
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum