|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Zablokowane - Wasze zdjęcia [Część 3] / Archiwum
nerka - Czw 20 Kwi, 2006
Jules Winnfield napisał/a: | nerka, twarz sobie autentycznie zniszczyłaś, bez żelaza było dużo ładniej... |
dziękuję robaczku
eli- szalenie symetryczny i uroczy z Ciebie kartofel (to komentarz do emo foteczki )
[prezes] napisał/a: | Obleśne kolczyki. Fuj. |
kolczyki same w sobie nie są chyba obleśne- bo wykonane całkiem dobrze.a już sam fakt tego jak w nich wyglądam- to całkiem odmienna kwestia
szaber - Czw 20 Kwi, 2006
a mi się żelastwo nerki podoba
rozwal - Czw 20 Kwi, 2006
mnie sie podoba jak najbardziej w jezyku, oraz ten z boku pod warga. natomiast ten w nosie to trudno wyczuc, rzadko mi sie takie podobaja, ale mozliwe ze calosciowo to sie milo komponuje, ale to juz nie oceniac mnie po 1 zdjeciu gdzie w sumie calej twarzy nie widac. co zas do dekoltu to tak samo, zobaczyc trza wowczas ocenic mozna. zdravim
rozwal napisał/a: | natomiast ten w nosie to trudno wyczuc |
jedynie co do niego też mam wątpliwości, ale dekolcik i pozostałe kolczyki jak najbardziej wporządku.
taka tam nijaka fotka ze świat u rodzinki (nie mojej na dodatek)
http://img129.imageshack....=dsc33776ud.jpg
cykcyk - Czw 20 Kwi, 2006
I rzezuszka na stole
nerka - Czw 20 Kwi, 2006
rozwal napisał/a: | zobaczyc trza wowczas ocenic mozna. zdravim |
ha! zapraszamy w bieszczady
**
no naziu oświeć nas, co masz na myśli??
Jules Winnfield - Pią 21 Kwi, 2006
Phallu Sofia napisał/a: | żuls, jaki słodki chłopczyk |
nerka napisał/a: | eli- szalenie symetryczny i uroczy z Ciebie kartofel (to komentarz do emo foteczki ) |
revin - Pią 21 Kwi, 2006
cyk napisał/a: | I rzezuszka na stole |
kielonek też ładny, tylko flaszki brakuje .... choć mniemam, że Twój wzrok skupił się nad jej nadejściem
szaber - Pią 21 Kwi, 2006
revin napisał/a: | kielonek też ładny, tylko flaszki brakuje |
zauważ, że jeszcze jasno było...na wszystko przyszedł czas.
A tak sobie przypomniałam - była tu niedawno laska co kobiety zjebały jej fotki, a panowie strasznie jej bronili - kimono się nazywala, czy jakoś tak. W każdym razie obiecała, że oprócz ładnej buźki jeszcze poznamy jej wypowiedzi. I co? cisza. Chyba przerosły ją wypowiedzi na temat jej fotek,hihi. (tak mi się tylko o niej przypomniało)
revin - Pią 21 Kwi, 2006
szaber napisał/a: | zauważ, że jeszcze jasno było...na wszystko przyszedł czas. |
myślałem, że właśnie się jasno zrobiło i jest pora na spożycie. ehh. zawiodłem się.
szaber - Pią 21 Kwi, 2006
revin napisał/a: | myślałem, że właśnie się jasno zrobiło i jest pora na spożycie. ehh. zawiodłem się. |
ehh jak się jasno robi to ja nie mam tak ładnie upiętych wlosów
revin - Pią 21 Kwi, 2006
szaber napisał/a: | ehh jak się jasno robi to ja nie mam tak ładnie upiętych wlosów |
nie każ mi sprawdzać. huhu.
Agnes - Sob 22 Kwi, 2006
szaber napisał/a: |
A tak sobie przypomniałam - była tu niedawno laska co kobiety zjebały jej fotki, a panowie strasznie jej bronili - kimono się nazywala, czy jakoś tak. W każdym razie obiecała, że oprócz ładnej buźki jeszcze poznamy jej wypowiedzi. I co? cisza. Chyba przerosły ją wypowiedzi na temat jej fotek,hihi. (tak mi się tylko o niej przypomniało) |
nie kimono, tylko kikimo chyba
ale faktycznie, była taka osóbka, niezła beka wtedy była chyba w ogóle przerósł ją wymóg pisania sensownych wypowiedzi
ps. ja i tak uważam, że to była ściema - ktoś sobie dla jaj ściągnął foty z netu albo też był to jakiś automatyczny program do nabijania postów o nazwie kikimo
Marguz - Sob 22 Kwi, 2006
szaber napisał/a: | ehh jak się jasno robi to ja nie mam tak ładnie upiętych wlosów |
Ja tam wolę włosy całkiem rozpuszczone, spięte to już nie to samo. Może u nie wszystkich kobiet, ale chyba u większości.
szaber - Sob 22 Kwi, 2006
Marguz2 napisał/a: | Ja tam wolę włosy całkiem rozpuszczone, |
ok, następne fotki będą z typu "zaraz po przebudzeniu"
kaawa - Sob 22 Kwi, 2006
szaber napisał/a: | ok, następne fotki będą z typu "zaraz po przebudzeniu" |
hmmm,,,,,, zaezy te z w czym spisz
szaber - Sob 22 Kwi, 2006
kaawa napisał/a: | hmmm,,,,,, zaezy te z w czym spisz |
jeżeli sama to błękitna piżamka frotte, jeżeli u chłopaka...no sami rozumiecie.
kaawa - Sob 22 Kwi, 2006
Cytat: | jeżeli sama to błękitna piżamka frotte, jeżeli u chłopaka...no sami rozumiecie. |
rozwal - Sob 22 Kwi, 2006
zwierz przedwczoraj w hormonie:
Blekit - Nie 23 Kwi, 2006
e tam, ślicznie
nerka - Nie 23 Kwi, 2006
och jej!
naziu, w imieniu twojego fanklubu, pragne sie upomniec o więcej fotek
szaber - Nie 23 Kwi, 2006
zwierz rozkosznie robisz ta kupę.
nerka - Nie 23 Kwi, 2006
nazik napisał/a: | nerka napisał/a: | pragne sie upomniec o więcej fotek |
Nie mam więcej niestety |