| 

| 

|  | PUNK FORUM Forum Punkowe
 |  |  Miłość & Seks - kolor wlosow

HaBibi - Sob 18 Lut, 2006

Lubię ciemnowłosych facetów: bruneci i szatyni mrauuu, ale w życiu tarafiają mi się sami blondyni jak na złośc
   Ale nie narzekam, bo kolor włosów nie jest najważniejszym kryterium.
 Putin77 - Nie 19 Lut, 2006

| HaBibi napisał/a: |  	  | Ale nie narzekam, bo kolor włosów nie jest najważniejszym kryterium. | 
 zawsze mozna zmienic
   szaber - Nie 19 Lut, 2006

w sumie wszystko zależy od twarzy. Jak jest twarz ciekawa to kolor wlosów jej nie zjebie. jak twarz nieciekawa to wtedy można się ratować czerwieniami, różami itp
 Jules Winnfield - Nie 19 Lut, 2006

| Putin77 napisał/a: |  	  |  	  | HaBibi napisał/a: |  	  | Ale nie narzekam, bo kolor włosów nie jest najważniejszym kryterium. | 
 zawsze mozna zmienic
   | 
 hehe pewnie dlatego, że lubi łysych
   hodei - Nie 19 Lut, 2006

| szaber napisał/a: |  	  | jak twarz nieciekawa to wtedy można się ratować czerwieniami, różami itp | 
 z czerwieniami, różami i miedziami to nie jest wcale tak prosto bo to ni chuja nie jest kolor który cokolwiek ratuje(takimi "ratującymi" odcieniami są te uniwersalne jeśli chodzi o paletę tj fiolet, burgund, bakłażan).  Wręcz przeciwnie żeby jakoś w takim odcieniu wyglądać trzeba mieć jasne oczy, brwi i karnację bez skłonności do rumieńców, względnie szczupłą twarz (dla pyzatych sie nie nadaje bo poszerza optycznie) i dobrze zarysowaną szyję(bo skraca). Uczyłam się stylizacji i wizażu koloru i prawda jest taka że zeby bylo fajnie to trzeba naprawdę dobrze i krytycznie się sobie przyjżeć bo do kazdej twarzy pasuje co innego i tak samo jak wady mozna poprawić czerwienią tak mozna nią nieźle spierdolić wygląd.
 Mihau - Nie 19 Lut, 2006

| hodei napisał/a: |  	  | bakłażan | 
 WSZYSCY mężczyźni widzą tylko w 16 kolorach, jak ustawienia domyślne Windows’ów.
 Brzoskwinia na przykład, to owoc nie kolor. Dynia także.

taka mała dygresja
   Phallu Sofia - Nie 19 Lut, 2006

16 kolorow.. to i tak jesteś dobry
  z reguly faceci znają do 10   piętaszek - Nie 19 Lut, 2006

Hehe A ja uwielbiam czern!!! I troszke krwistej czerwini
  A propos kolorów włosów to mam bzika na punkcie kręconych brunetek . Blondynki zawsze  bywały u mnie chwilowo!!! Dobrze ze moja terazniejsza miłość jest brunetka !   nerka - Pon 20 Lut, 2006

o.pietaszek
   piętaszek - Pon 20 Lut, 2006

Hm Witam A Ty kto ?
   nerka - Pon 20 Lut, 2006

| piętaszek napisał/a: |  	  | Hm Witam A Ty kto ?   | 
 a nikt

ot tak. Lipsko- fajne miasto
   Aneta - Czw 19 Paź, 2006

im ciemniejsze tym lepsze
 ale jakos nie specjalnie zwracam uwagę na kolor
     baka - Czw 19 Paź, 2006

musze sie przyznac ze mam malutką słabość do rudych ,piegowatych facetow
    tak po za tym to kolor włosów akurat u faceta jest mało ważnym kryterium. najbardziej to żałuje ze sama sie nie urodziłam z płomienno rudymi włosami i musze je farbować
 Blekit - Czw 19 Paź, 2006

o nie nie rudym mówimy NIE

a blekit woli blondynki
 FiF_ka - Czw 19 Paź, 2006

Mi się podobają u facetów czarne takie bardzo, bardzo!
 smutny pies - Sob 28 Paź, 2006
 Temat postu: Re: kolor wlosow

| Putin77 napisał/a: |  	  | no wlasnie panowie i panie jaki kolor wlosow lubicie najbardziej u plci przeciwnej? ja mam pierdolca na punkcie rudych wlosow | 

Witaj w klubie wielbicieli rudych włosów u dziewczat .A po zatym lubie brunetki ,szatynki a na szarym końcu są blądynki
 texpolar - Nie 29 Paź, 2006

czarne z elementami jasnego rudego
 Zwierz@k - Nie 29 Paź, 2006

cyjanobordowe.
 mikus - Nie 29 Paź, 2006

lysa dziewczyna  ewentualnioe b.scieta
   szaber - Nie 29 Paź, 2006

| mikus napisał/a: |  	  | lysa dziewczyna ewentualnioe b.scieta | 
 taak,nawet mi się takie podobają.
 smutny pies - Pią 01 Gru, 2006

| FiF_ka napisał/a: |  	  | Mi się podobają u facetów czarne takie bardzo, bardzo! | 
 ja mam takie ...kiedy idziemy na kawe ?
 texpolar - Pią 01 Gru, 2006

rude oblesne, ale ciemne jak najbardziej- moje faworytki. mam awersje do blondynek
   a n k a - Pią 01 Gru, 2006

dla mnie najważniejsze aby kolor włosów był nautralny
  farbowane odpadają   szaber - Pią 01 Gru, 2006

| a n k a napisał/a: |  	  | dla mnie najważniejsze aby kolor włosów był nautralny  farbowane odpadają | 
 eeee,no co ty...ja mam naturalne jakieś takie myszowate.Co w tym ładnego?
 smutny pies - Pon 04 Gru, 2006

| texpolar napisał/a: |  	  | rude oblesne, ale ciemne jak najbardziej- moje faworytki. mam awersje do blondynek   | 

w sumie to jest kwestia gustu ale nie pisz ,ze rude włosy są obleśne .mi akurat rude dziewczyny się bardzo podobają ….a wiesz jaki kolor włosów łonowych mają  rude dziewczyny

[/url]

|  |