| 

| 

|  | PUNK FORUM Forum Punkowe
 |  |  Na każdy temat, nic o punku... - Ulubione WINO

benia - Śro 31 Sie, 2005

wino 'wino' o smaku brzioskwiniowym z ostrowina, do nabycia w żabce.... poezja
   siwa - Śro 31 Sie, 2005

| benia napisał/a: |  	  | wino 'wino' o smaku brzioskwiniowym z ostrowina, do nabycia w żabce.... poezja | 

w nasze Żabce nie widziałam, dziwne
 QkiZ - Śro 31 Sie, 2005

Żabka to dobry sklep, bo artykuły są w całej Pomrocznej.
 Arbuz - Pon 03 Paź, 2005

nie wierzylem ze w kwestii tanich alkoholi cos mnie jeszcze zaskoczy, ale nalewka o smaku red-bullowym to powiem szczerze ze mnie zdziwila mocno
   Mara - Pon 03 Paź, 2005

Co tu dużo mówić. Ja najbardziej lubie Byka, Belzebuba i komandosa, no i jak już ich nie ma w sklepie to Arizone. Albo coś droższego np. Sophia ale to już na wyjątkowe okazje
   Anonymous - Pon 03 Paź, 2005

arizona to byl trunek wakacji '03... na firleju to caly czas walilismy i nie wiem czy rzeczywiscie byla tak dobra czy klimat jaki sobie wytworzylismy sprawial, ze pilo sie ja jak sok i nawet piwo pozniej zle smakowalo...
  a zeby bylo fajniej to zgubilem wtedy cala kase i chlalem na koszt reszty i jakichs przyglupich dresiarzy z dobrych domow, z ktorych mielismy polewa a pozniej ich osralismy   alutka - Pon 03 Paź, 2005

"Max" ciechanowskie wina w plastykowych butelkach, dobre
   nerka - Pon 03 Paź, 2005

...a potem gdy w googlach wpiszesz chasło ,,najter" w wyszukiwarce grafiki to ci wyskakuje jak pryszcz, zdjęcie pewnego debila
   gooy - Pon 03 Paź, 2005

| Arbuz napisał/a: |  	  | nie wierzylem ze w kwestii tanich alkoholi cos mnie jeszcze zaskoczy, ale nalewka o smaku red-bullowym to powiem szczerze ze mnie zdziwila mocno   | 
 ze co??
   siwa - Pon 03 Paź, 2005

| gooy napisał/a: |  	  | ze co?? Shocked | 
 Tylko w moim mieście
   siwa - Pon 03 Paź, 2005

| vanillia77 napisał/a: |  	  | siwa, spodziewaj sie mnie więc Very Happy | 
 wiadomo, zapraszam
   massakra - Pią 25 Lis, 2005

ja z win lubie ino sophie wytrawnom

jak cos jest słodkie to duzo nie wypiję
   QkiZ - Wto 29 Lis, 2005

ja ostatnio pijam z Kauflandu wina za 5 zł, sprowadzane z hiszpanii, dobry być
   alutka - Wto 29 Lis, 2005

A ja ostatnio po raz pierwszy spróbowałam winiacza "Dziki Zachód" ciechanowskiej produkcji.
 Nie takie złe...jednak wolę nalewki "Antałek"
   nerka - Wto 29 Lis, 2005

wino z colą rulezz!!11
 Puffca - Wto 29 Lis, 2005

| nerka napisał/a: |  	  | wino z colą rulezz!!11 | 
 ???? nie próbowałam.... ale mi po samej koli zaczyna odwalać, od samego wina też, więc aż się boję, co będzie, jak pomieszam...

najczęściej to Gloria mi w żołądku ląduje (najbardziej dostępna,czy jak....)

i pamiętam,że Górski Kryształ jest do kitu! <błe> Choć coś mi się zdaje,że na odczucia smakowe miało dość duży wpływ to, że był spożywany w mrowisku....
   nerka - Wto 29 Lis, 2005

nie pamietam jak sie nazywa ta mieszanka coli i wina, ale zaszczepiła to u nas hiszpanka przebywająca latem w naszym parku.

dobrze robi
   massakra - Wto 29 Lis, 2005

hmmm...siara plus odrdzewiacz... to musi być mieszanka wybuchowa

| nerka napisał/a: |  	  | nie pamietam jak sie nazywa ta mieszanka coli i wina, ale zaszczepiła to u nas hiszpanka przebywająca latem w naszym parku. 
 dobrze robi
 | 
 riot - Wto 29 Lis, 2005

wino z kolą dobre

absynt z koniakiem tez... whiski z ginem pycha

cykoria - Wto 29 Lis, 2005

bardzo dobre 	  | Kamil napisał/a: |  	  | wino z kolą dobre Smile | 

nerka - Śro 30 Lis, 2005

| cykoria napisał/a: |  	  | bardzo dobre 	  | Kamil napisał/a: |  	  | wino z kolą dobre Smile | 

| 

cieszę się, że ten zacny mix trafił też w inne gusta

zapytam się dzis jak to śię zowie
   riot - Śro 30 Lis, 2005

jak pilem to pierwszy raz w zycuy to kolezanka powiedziala mi ze to sie nazywa (fonetycznie napisze) "karimoczo".
 I dowiedzialem sie wtedy ze to francuski wynalazek.;znaczy kola z winem. I innym razem bedac w paryzu to wlasnie ktos mi zaproponowal "karimoczo". wiec jezeli we francji tez tak mowia to chyba tak jest...
 brygadier - Śro 30 Lis, 2005

| Kamil napisał/a: |  	  | "karimoczo" | 
 to taki powrót do młodości

| Kamil napisał/a: |  	  | absynt z koniakiem | 
 absynt z tequilą
       Zwierz@k - Śro 30 Lis, 2005

ja tam na wszystko z kola (tj. piwo, wino wodka itede) mowie "diesel"
 massakra - Śro 30 Lis, 2005

ja uwielbiam dżin z tonikiem

|  |