PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Wasze zdjęcia [Część 4]

Pazzo - Czw 22 Sty, 2009

Mecenas napisał/a:
http://pl.youtube.com/watch?v=EOjk9ZUfsRA

ja pierdole :twisted: :D

ale niektórzy widać za wiatraki robią :P

Anonymous - Czw 22 Sty, 2009

poprostu jestescie wszyscy bi :D
gooy - Czw 22 Sty, 2009

mysle, ze jesli kiedykolwiek ktos bedzie insynuowal, ze hardkor ma aktułalnie cokolwiek wspolnego z pankrokiem, to wystarczy wkleic powyzsze zdjecia :P

jeszcze troche i hardkor bedzie wygladac tak:

Pazzo - Czw 22 Sty, 2009

gooy napisał/a:

jeszcze troche i hardkor bedzie wygladac tak:

na jakie Ty strony wchodzisz, że jesteś w posiadaniu takich zdjęć :?: :!: :P :P :P

100% Hate - Czw 22 Sty, 2009

Devotka napisał/a:
widzisz chuju, tak się składa, że jak miałam ochotę to postawiłam i żeby ci to mendo udowodnić za pare dni skombinuje zdjęcia. ale ty jestes cipa, która boi się na koncercie w ryj dostać i lansuje się fotką z zadraśnięciem na łbie.

Bluzgi w ustach dzieci są takie pocieszne :lol:

Dam ci dobrą radę od serca - mniej treningów twardzielko, bo się mentalnie robi z ciebie typowy babochłop.

Nie wiem co ma rozjebany łeb na skutek jebnięcia o scenę z moim strachem o dostanie w ryja na koncercie. Nienawiść odbiera ci rozum, twardzielko.

Co do koncertów - to jeśli któryś z twoich groźnych kolegów z treningowej maty, którymi tu się wozisz, będzie chciał sprzedać mi lampę - to jestem zwyczajowo na prawie każdym koncercie w trójmieście i co lepszym wyjazdowym. :lol:

Dev - Czw 22 Sty, 2009

przepraszam za bluzgi - serio.
natomiast nie była moja odezwa przypadkowa, nie życzę sobie nazywania mnie 'pizdeczką' ani porównywania do kogokolwiek.

kolegami się nie wożę, a i oni nie biją starszych i bezbronnych :twisted: (i żadnych mat u nas nie ma)

twardzielką jestem tylko wtedy kiedy muszę (kiedy wymaga tego sytuacja), a babochłopem - nigdy.

myślę, że napinka z mojej strony zakończona.

QkiZ - Pią 23 Sty, 2009

Cytat:
http://pl.youtube.com/watch?v=EOjk9ZUfsRA

ale pojebańcy
Pazzo napisał/a:
na jakie Ty strony wchodzisz, że jesteś w posiadaniu takich zdjęć

na hardkorowe

Anonymous - Pią 23 Sty, 2009

chyba pedalskie jakiś.. co to jakies "electrico-ługi-bugi"?
Vróbel - Sob 24 Sty, 2009

Devotka napisał/a:
kolegami się nie wożę, a i oni nie biją starszych i bezbronnych (i żadnych mat u nas nie ma)

i pewnie robia z toba sparingi :lol:

Dev - Sob 24 Sty, 2009

robią :lol:

:wall:

xkrzysiekx - Sob 24 Sty, 2009

nigdy nei byliscie i nie bedziecie wyznawcami NYHC-polo :?
Stanzberg - Pon 26 Sty, 2009

Blekit napisał/a:
kocham ten temat
:!: :!: :!:
:lol:

Zwierz@k - Pon 26 Sty, 2009

nazik moze sobie tu wklejac zdjecia swojej siory, to ja sie przylansuje mym nowym-starym (troche czasu przelezal na renowacji wzmacniacza) nabytkiem i opowiem jego historie. Oto i on:

klasyczny boombox sharpa, wyprodukowany w 85, dwa odłączane głośniki (o ile dobrze czytam 12 W), dwie kasety, dwa wyjscia na mikrofon, radio, 5 poziomowy eqalizer, 75 cm, długości i 30 wysokości. Jednak najciekawsza niespodzianka kryje sie tutaj:

otóż po jego wciśnięciu naszym oczom ukazuje się takie oto cuś:

:D :D:D Przyjrzyjmy sie blizej:

Tak! jest to mniej lub bardziej skomplikowany... keybord! ma wbudowany mini - automat perkusyjny (do wyboru 4 rodzaje bicia: waltz, rock, swing, beguine) wraz z regulacją tempa, 3 tonacje, dwie oktawy, regulacje pitch'a (cokolwiek to jest - w trakacie grania i ruszania tym suwakiem radio wydaje dzwięki rodem z kosmosu) oraz mase innych przycisków które służą chyba do zapisywania tego co sie gra w pamięci keybordu - niestety nie mam pojecia jak to sie robi.
Podejrzewam że to jedyny sprzęt tego typu w naszym pięknym kraju (tak, wożę sie jak chuj :faja: )

od Dzis więc zaczynam naukę gry na tym cacku, a może nawet użyje go w moim najnowszym projekcie muzycznym :faja:

Mecenas - Pon 26 Sty, 2009

o kurwa ale cacko, kiedyś to była technika :D
wawrzon - Pon 26 Sty, 2009

Bal przebierańców w Madnesie. Na focie król i królowa ( Adams ) balu. Wygraliśmy koszulki i trochę browaru. Las Vegas Parano :)

Marguz - Pon 26 Sty, 2009

eee zwierzak bajer, stal u babci mojej kiedys podobny, no ale nie taki. Ja sie moge Rumunem pochwalic
http://img513.imageshack....96/rumekip6.jpg

rozwal - Wto 27 Sty, 2009

wawrzon to teraz bylo w sobote, nie? w ogole fajne stroje :D MS pisal o tej imprezie, ale koniec koncow obalalismy flache z blekitem na wojnowskim zadupiu :)
wawrzon - Wto 27 Sty, 2009

dokładnie nie inaczej w tę sobotę. Impreza wyszła moim zdaniem zajebiście.
Ryszard - Wto 27 Sty, 2009

pojebańce. :lol:

w kazdym razie chyba zaczne chodzic na hardkorowe koncerty. toż to musi być niezapomniane przeżycie! :lol:
xkrzysiekx - Wto 27 Sty, 2009

ale wybeiraj tylko kapele grające na modłe nowojorską (te zdjęcia pochodza z gigu ONESTA) albo czysto penerski beatdown. jest tez promil szans ze takie zjawisko to tlyko w Poznaniu ;)

foty sa z h-c.pl, ja nei chodze zazwyczja na teog typu gigi (chyba że dana kapela gra naprawde fajny old school hc, ale generalnei te nowejorki, boston stajl czy inne podróby starego hc mało mnie kręcą).

Ty Rysiu skorzystaj z faktu że Wrocław to miasto giganta penera-polo - SELF RESPECT. mysle ze na ich koncertach znjadziesz dobry material pogladowy;)

Dev - Wto 27 Sty, 2009

Wawrzon rewelacyjne przebieranki!!! ach jak ja lubię się przebierać, taka zabawa to ja rozumiem :D

jak będą grać to pojde i powrzucam zdjęcia :idea:
Anonymous - Wto 27 Sty, 2009

Sukienka różowa rewelacyjna :)
Saj-En - Śro 28 Sty, 2009

http://www.fotka.pl/profil/miskha ja :faja: