|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Koncertowe Archiwum - 6.12.2012 WARSZAWA Remont,SEXBOMBA, WERWOLF 77, WARSAW DOLLS 

ZŁY PUNKS - Sob 08 Gru, 2012

| sHo napisał/a: | 	 		   	  | ZŁY PUNKS napisał/a: | 	 		  Koncert fajny nie ma co tylko trochę ganiali nas chuje naziole z Legi     | 	  

suchy jak tam można      nowe konto     | 	          nie rozumiem!
												 sHo - Sob 08 Gru, 2012

| ZŁY PUNKS napisał/a: | 	 		   	  | sHo napisał/a: | 	 		   	  | ZŁY PUNKS napisał/a: | 	 		  Koncert fajny nie ma co tylko trochę ganiali nas chuje naziole z Legi     | 	  

suchy jak tam można      nowe konto     | 	          nie rozumiem! | 	  

suchy przestał pisać, ty wystartowałeś z pisaniem - styl pisania podobny i u podobanie do emot też jest    o koncercie sexbomby to nawet nie wspomnę  
												 Aida - Nie 09 Gru, 2012

| ZŁY PUNKS napisał/a: | 	 		   	  | Aida napisał/a: | 	 		  Zajebisty    nie ma to, jak być prawie jedyną dziewczyną w pogo    | 	  Obrazek         | 	  

tak to mój krzywy ryj i chuj z tym    wygieło mnie  
												 Stanzberg - Pon 10 Gru, 2012

| liberation napisał/a: | 	 		  | może i panki od SEX BOMBY i im podobnych coś z takiej akcji skumają  | 	   Co mamy niby skumać, poza tym co dawno wiemy....?   
												 Yacek - Pon 10 Gru, 2012

| Stanzberg napisał/a: | 	 		   	  | liberation napisał/a: | 	 		  | może i panki od SEX BOMBY i im podobnych coś z takiej akcji skumają  | 	   Co mamy niby skumać, poza tym co dawno wiemy....?     | 	  

Ja nawet nie wiem co dawno wiecie  

| 

|