|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 2
Mecenas - Śro 02 Mar, 2011
heroina napisał/a: | dzień dobry, mam na imię artur, jestem prawnikiem, pracuję w dziekanacie i jestem pankiem |
no co, pankrok jak chuj
BadMotherfucker - Śro 02 Mar, 2011
Cytat: | dzień dobry, mam na imię artur, jestem prawnikiem, pracuję w dziekanacie i jestem pankiem |
Kurwa leżę
Faktycznie chyba nie taki obraz pankroka jest utarty w głowach społeczeństwa (w mojej zresztą też nie )
suchy693 - Śro 02 Mar, 2011
http://db.tlen.pl/temat.php?id_p=9722&id_f=64 warto wiedziec dobre texty
Fikcja - Śro 02 Mar, 2011
(post został usunięty)
BadMotherfucker - Śro 02 Mar, 2011
Nie ogarniam podobnych dyskusji jak na tej stronce co podał suchy
Nie wiem czy się śmiać, płakać czy zacząć rozkminiać ... dlatego odpalam skręta i włączam pokera
heroina - Śro 02 Mar, 2011
byłam w dziekanacie.
dlaczego tam się, do kurwy nędzy, nigdy nie da nic załatwić?
suchy693 - Śro 02 Mar, 2011
BadMotherfucker napisał/a: | Nie ogarniam podobnych dyskusji jak na tej stronce co podał suchy
Nie wiem czy się śmiać, płakać czy zacząć rozkminiać ... dlatego odpalam skręta i włączam pokera | smiać w mordeczkę
Aneta - Śro 02 Mar, 2011
fokkit
dzięki wszystkim za piątek PDK
zachariasz - Śro 02 Mar, 2011
Wiele lat pankowałem
Aneta - Czw 03 Mar, 2011
ale właśnie w TV usłyszałam, że wierzący farmakolodzy odmawiali sprzedaży ludziom środków antykoncepcyjnych...
ale jeszcze się nie dowiedziałam gdzie..
Herr General - Czw 03 Mar, 2011
Też o tym czytałem, chodziło konkretnie o środki antykoncepcyjne i wczesnoporonne. Im dłużej w naszym kraju żyję, tym mniej mnie rzeczy dziwi
PepsiPL - Czw 03 Mar, 2011
Mały drinek i sru na wieś
BadMotherfucker - Pią 04 Mar, 2011
Się najebałem i chuj
Dobranoc
Rotten82 - Pią 04 Mar, 2011
BadMotherfucker napisał/a: | Się najebałem i chuj |
słabo, ja po pijaku nie jestem w stanie zdania skleić;]
Bo pić to trzeba umieć
A zwały o których mówisz to zaczynają się w piątek a kończą w poniedziałek po południu
suchy693 - Pią 04 Mar, 2011
po wczorajszym koncercie Komet[ dobrze ze za darmo] mam mieszane uczucia to juz nie moja bajka o nie ,jedynie 1 kapela Nancyregan dała radę dobry garazowy czad chociaż duzo jeszcze muszą cwiczyc .I tylko 3 łomze wypiłem trzezwosc górą
heroina - Pią 04 Mar, 2011
Aneta napisał/a: | wierzący farmakolodzy odmawiali sprzedaży ludziom środków antykoncepcyjnych... | jak powszechnie wiadomo wśród osób wierzących, niedopuszczanie do zajścia w ciążę=aborcja.
heroina - Pią 04 Mar, 2011
wczoraj mi się jakiś gościu wjebał w samochód na parkingu, w taki sposób, że obluzował mi się zderzak. jakiś pan, który zaparkował obok mnie, w przypływie dobra spisał mi numery tego pajaca, podał dane do siebie, więc pojechałam dzisiaj z kompletem dokumentów zgłosić zdarzenie na pały.
pan palicjant zebrał dane, zrobił notatkę i wręczył mi kwit zaczynający się od "na podstawie artjakiś zawiadamiam, że przeprowadzone czynności wyjaśniające nie dostarczyły podstaw do skierowania wniosku o ukaranie (tu numer tego gościa)"
no japierdole, całe czynności wyjaśniające to było 10minut rozmowy ze mną
teraz się boję, że jak wjadę w dziurę to mi ten zderzak odpadnie
Oderwij zderzak i po problemie
Dzemu - Pią 04 Mar, 2011
Jechac wymienic olej w samochodzie, znowu z 200 zl poleci, aj tam. Nie dobrze, a na dodatek nie chce mi sie. To mowicie ze dzis w tv bedzie wesolo, trzeba zlookac.
PepsiPL - Pią 04 Mar, 2011
Sssperdalać na ostatnie zajęcia i wypad na Bielsko Białą, zrobić rozpierdol
Rotten82 - Pią 04 Mar, 2011
Dzemu napisał/a: | Jechac wymienic olej w samochodzie, znowu z 200 zl poleci |
200zł za wymianę oleju :O sam nie potrafisz? przecież to chyba najłatwiejsza rzecz związana z konserwacją samochodu
Aneta - Pią 04 Mar, 2011
I nie jesteś w jakiejś knajpie?
suchy693 - Sob 05 Mar, 2011
znowu zimno sie zrobiło i cięzko jest utrzymac w reku piwo pod sklepem
Herr General - Sob 05 Mar, 2011
Dzisiaj w Ustrzykach będę to zobaczę czy fuszerki nie odwaliliście
|
|