| 

| 

|  | PUNK FORUM Forum Punkowe
 |  |  Giełda i ogłoszenia - (S)  Winyle Polskiego punka, klasyka w H^j

Pyndzel_77 - Śro 25 Lis, 2009
 Temat postu: (S)  Winyle Polskiego punka, klasyka w H^j
 pozbywam sie winyli * tych ktore mam podwojne offkors* polskich kapel punkowych, m.in dezerter, ksu, klaus mitffoch, siekiera,

jesli ktos ma zajawke na czarne krazki to zapraszam na PW.

pozdrawiam, pedzello
 Foxy 68 - Śro 25 Lis, 2009

pociśnij mi na pw co masz dokładnie jaki stan - okładka - płyta- numer katalogowy - cena.
 Pyndzel_77 - Pon 07 Gru, 2009

pojutrze powysylam listy na pw dajcie znac tu kto chce bo mam zajob ze spisywaniem wiec wejde pojutrze i powysylam.

44+44
 100% Hate - Pon 07 Gru, 2009

A nie prościej wrzucić listę tutaj?
 wawrzon - Pon 07 Gru, 2009

ja tyż
 QBA - Wto 08 Gru, 2009

Kurwa co za czlowiek. Zaklada temat, ze ma jakies buble na sprzedanie a nawet kurwa nie wrzuci listy z nimi.
   Pyndzel_77 - Wto 08 Gru, 2009

lista w trakcie spisywania jest, chcesz pomoc, wpadnij. jutro rano wsadze. i sie nie wzniecaj, mam robote poza uszczesliwianiem ludzi, lista bedzie jak zrobie, winyl nie golota z ringu nie spierdoli.
 Foxy 68 - Wto 08 Gru, 2009

| QBA napisał/a: |  	  | Kurwa co za czlowiek. Zaklada temat, ze ma jakies buble na sprzedanie a nawet kurwa nie wrzuci listy z nimi. | 
 Idź mu napierdol
   Foxy 68 - Wto 08 Gru, 2009

| Pyndzel_77 napisał/a: |  	  | mam robote poza uszczesliwianiem ludzi, lista bedzie jak zrobie, winyl nie golota z ringu nie spierdoli. | 
 Złe podejście masz. To Ty chcesz sprzedać, a my ewentualnie kupić.
 Pyndzel_77 - Wto 08 Gru, 2009

ja wszystko panowie rozumiem ale poważnie mam zapierdol i jak bedzie pełna to wstawie.
 QBA - Śro 09 Gru, 2009

Nie no nosi mnie
   Pyndzel_77 - Śro 09 Gru, 2009

krzycz!   24.00 bedzie lista

|  |